Till påskmaten tipsar vi om fyra olika viner med passande recept.
Palmer & Co Brut Reserve, Nr 7372 / Pris 389 kr
En frisk och elegant Champagne med krämig textur som passar perfekt som aperitif med salta snacks.
Kloster Eberbach Kabinett 2022, Nr 5810 / Pris 129 kr
Härligt halvtorr Riesling med krispig syra. Suverän till sillen och laxen på påskbordet, eller rätter med asiatiska inslag.
Zenato Valpolicella Classico 2020, Nr 12385 / Pris 159 kr
Elegant och livfull med solvarma körsbär och härlig kryddighet. Njut till lyxiga pastarätter, risotto eller påskens lamm.
Château La Rame 2020, Nr 7962 / Pris 139 kr
Komplext och läckert dessertvin med sötma och syra i fin balans. Jättegott till bakade desserter, frukt och bärdesserter eller ostbrickan
Gastronomiklubben är för dig som värdesätter upplevelsen av god dryck och mat! Här får du tips på hur du lyckas bäst när du ska kombinera vinet med maten, du får inbjudningar till provningar, recept till middagarna och tillgång till exklusiva lanseringar enbart för medlemmar. Du kommer få en härlig dos inspiration och hjälp med hur du bäst lagrar ditt vin. Och mycket mer förstås!