Gör så här:
Mortla cubepeppar och rosmarin ihop med en nypa havssalt. Snitta ett rutmönster i fettet och klappa in köttsidan på ankbrösten med kryddblandningen. Lägg ankbrösten i kall stekpanna utan fett med skinnsidan neråt och sätt på medelhög värme – ös under stekningen med fettet som samlas i pannan. Kör färdigt i pannan eller ställ in i ugnen på 120 grader tills innertemperaturen kommer upp i 56 grader och låt sedan vila. Spara gärna ankfettet som är otroligt smakrikt och gott att steka i.
Riv grönkålen i mindre bitar och ta bort den grova mittnerven, blanda med rödkålen och massera ihop med salt och vinäger tills kålen blir mjuk. Blanda ner rucola och citrus.
Mixa ingredienserna till dressingen och smaka av med salt.
Skär ankan i ca 0,5 cm tjocka skivor och servera med salladen och dressingen – toppa med bär, rosmarin och valnötter.