Gör så här:
Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Koka upp grädden med te, vaniljstång och socker (lägg i en tesil eller sila bort efter uppkok). Smält gelatinet i lite av den varma grädden och rör sedan ut i resten av grädden. Häll upp i siliconformar och ställ i rumstemperatur så gelatinet kan sätta sig långsamt, ställ sedan i frysen minst 4 timmar.
Sätt ugnen på 175 grader. Hacka den vita chokladen grovt, hacka även hasselnötterna grovt – blanda ihop och lägg ut på en plåt med bakplåtspapper. Rosta i 5 – 10 min tills chokladen blivit gyllne, ta ut och låt svalna innan det hackas en gång till.
Ta ut pannacottan ur siliconformarna ca 20–30 min innan servering. Lägg ut en liten botten av rostade nötter och choklad och placera pannacottan ovanpå. Pudra över lite guldpulver och dekorera med temperad choklad.