Av James Ebbezon
Det här kan vara bland det godaste du kan äta. Piggvar med Sandefjordsås, som görs med lika delar grädde, crème fraiche och smör smaksatt med caviar, forellrom och gräslök.
Av James Ebbezon
Det här kan vara bland det godaste du kan äta. Piggvar med Sandefjordsås, som görs med lika delar grädde, crème fraiche och smör smaksatt med caviar, forellrom och gräslök.
ca 1 kg
Piggvarsfilé
1 l
Vatten
1 dl
Salt
50 g
Smör
Salt
Vatten
4 st
Stora vita sparrisar (AAA)
50 g
Smör
Salt
Vatten
2 dl
Grädde
2 dl
Créme fraiche
2 dl
Smör
30 g
Caviar
30 g
Löjrom
30 g
Forellrom
1 knippe
Gräslök, finhackad
Citronsaft
Piggvar
Sparris
Sandefjordsås
Tack för att du svarade på vår kundundersökning:
Har du provat receptet?