Minihasselbackspotatismed löjrom och cremefraiche
Små, gyllene hasselbackspotatisar toppas med len crème fraiche och löjrom. En förrätt som förenar sälta, krämighet och rostad elegans i varje tugga. Serveras bäst med ett glas champagne.
Små, gyllene hasselbackspotatisar toppas med len crème fraiche och löjrom. En förrätt som förenar sälta, krämighet och rostad elegans i varje tugga. Serveras bäst med ett glas champagne.

Champagnen är nyanserad med toner av vit persika, kanderad citrus och hasselnöt i doften. Smaken är komplex och bjuder på äpplen, färsk lime, brioche och en elegant kryddighet.
Läs mer om vinet

800 g
små fina potatisar (t.ex. sorten Ratte)
100 g
smör
1 dl
ströbröd
Salt och svartpeppar
2 dl
cremefraiche
0,5 tsk
citronzest
50 g
löjrom
Svart flingsalt
mikrogrönt (t.ex. böngroddar)