”Lobsterroll” med tryffelmajonnäs, smörgåskrasse & brioche

Av Fredrik Andersson

Perfekta “natta-maten” på nyårsmiddagen, eller som en trevlig förrätt. Enkelt och så gott! Det funkar lika bra att blanda med dijonnaise som tryffelmajonnäs.

Ingredienser

  • 500 g

    Kokt hummerkött (går bra att byta ut mot kräftstjärtar)

  • 1 burk

    Tryffelmajonäs (går bra att byta ut mot dijonnaise)

  • 1/2 st

    Citronsaft

  • 4 st

    Korvbröd, brioche

  • 1 ask

    Smörgåskrasse

  • 50 g

    Parmesan

  • Telicherrypeppar, nymalen

  • Salt

1h

Gör så här

  1. Krama ur köttet ordentligt och hacka det grovt.
  2. Vänd i tryffelmajonnäs och saften från citronen. Smaka upp med salt och nymalen telicherrypeppar.
  3. Fördela sedan röran i korvbröd, toppa med smörgåskrasse och parmesan.