”Lobsterroll” med tryffelmajonnäs, smörgåskrasse & brioche
Av Fredrik Andersson
Perfekta “natta-maten” på nyårsmiddagen, eller som en trevlig förrätt. Enkelt och så gott! Det funkar lika bra att blanda med dijonnaise som tryffelmajonnäs.
Av Fredrik Andersson
Perfekta “natta-maten” på nyårsmiddagen, eller som en trevlig förrätt. Enkelt och så gott! Det funkar lika bra att blanda med dijonnaise som tryffelmajonnäs.
Palmer & Co La Réserve är ett utmärkt val där champagnens friska syra och mjuka bubblor möter den hummern, syran från citronen och ger en lätt och fräsch känsla.
Till Systembolaget500 g
Kokt hummerkött (går bra att byta ut mot kräftstjärtar)
1 burk
Tryffelmajonäs (går bra att byta ut mot dijonnaise)
1/2 st
Citronsaft
4 st
Korvbröd, brioche
1 ask
Smörgåskrasse
50 g
Parmesan
Telicherrypeppar, nymalen
Salt