Dirty Fries

Så enkelt och så gott snacks till champagne. Toppa med smetana och löjrom!

Recept framtaget av Matlagerskan

 

Dirty-fries-charles-heidsieck-recept

Ingredienser

  • 800 g

    pommes – frysta

  • 2,5 dl

    Västerbottensost

  • 2,5 dl

    smetana

  • 1

    rödlök – finhackad

  • 100 g

    löjrom

  • 1 knippe

    gräslök

  • 1 knippe

    dill

15 min

Gör så här

Gör så här:

Sätt ugnen på 200 grader. Lägg ut pommes på en plåt – lägg isär dom ordentligt – de ska bli så krispiga det bara går. Tillaga i ugnen tills de är riktigt gyllne och nästan krispiga rakt igenom – välj helst en ganska tunn variant.

Lägg snabbt över på ett snyggt fat – stö över osten. Toppa med klickar av smetana och löjrom. Strö över finhackad rödlök och gräslök – avsluta med lite dillvippor – servera genast!