Så enkelt och så gott snacks till champagne. Toppa med smetana och löjrom!
Recept framtaget av Matlagerskan
Så enkelt och så gott snacks till champagne. Toppa med smetana och löjrom!
Recept framtaget av Matlagerskan
800 g
pommes – frysta
2,5 dl
Västerbottensost
2,5 dl
smetana
1
rödlök – finhackad
100 g
löjrom
1 knippe
gräslök
1 knippe
dill
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader. Lägg ut pommes på en plåt – lägg isär dom ordentligt – de ska bli så krispiga det bara går. Tillaga i ugnen tills de är riktigt gyllne och nästan krispiga rakt igenom – välj helst en ganska tunn variant.
Lägg snabbt över på ett snyggt fat – stö över osten. Toppa med klickar av smetana och löjrom. Strö över finhackad rödlök och gräslök – avsluta med lite dillvippor – servera genast!