Familjen Fèvre föddes för flera århundraden sedan i hjärtat av Chablis. I själva verket har man kunnat dra släktträdet till 1745 och familj Févre har alltid arbetat i vingårdarna runt om i Chablis. Båda makarna Nathalie och Gilles är utbildade vinmakare, arbetar hand i hand och delar på huvuduppgifterna. Gilles övervakar allt som sker på familjens marker och är mycket passionerad i arbetet att bevara arvet från tidigare generationer och vidare. De har en hållbar strategi i produktionen för att minimera besprutning och göra det möjligt för terroiren att uttrycka sin unikitet. De respekterar och bevarar jordarna genom att främja jordbearbetning och använda miljövänliga tekniker.
Målet är att kontinuerligt förbättra kvaliteten på druvorna och sträva efter perfektion. En del av egendomen är certifierat ekologisk – idag framför allt deras Grands Crus och Premiers Crus. Vinerna jäser och lagras 10-12 månader på ståltankar för att bevara den ungdomliga frukten och framhäva de olika vingårdslägenas terroir.