Provinum söker en Digital kommunikatör som vill jobba med vin

3 maj 2023

Provinum växer och vi vill nå ännu fler. Därför söker vi nu en passionerad och kreativ digital kommunikatör som brinner för att skapa kreativt innehåll både i text och bild i våra digitala kanaler. Är du duktig på sociala medier och brinner för att vilja nå ut? Har du dessutom ett stort intresse för vin och mat? Då är du rätt person för oss!

Provinum är en dryckesimportör som söker helheten, kombinationerna som gör att mat och dryck tillsammans smakar bättre. Provinum har sedan starten 2014 arbetat med gastronomi baserad på en lång och gedigen dryckeserfarenhet. Portföljen innehåller allt från stora varumärken till små nisch-producenter. Alla med en gemensam nämnare – de passar till mat. Provinums passion är att hitta de stora smakupplevelserna och att bidra med denna kunskap hela vägen ut till slutkonsument oavsett om det är på restaurang, i hemmet eller i luften.

Som digital kommunikatör kommer du att arbeta i alla våra digitala kanaler och ansvara för att skapa, utveckla och optimera innehåll till våra sociala medier, nyhetsbrev och vår webbplats. Du kommer jobba med marknadsföringen av Provinums olika vin-varumärken och dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att genomföra kampanjidéer, skapa kreativt content i både bild och skrift för olika produkter och skapa engagemang och trafik till våra sociala medier och vår vin- och matklubb ”Gastronomiklubben”. Du kommer ansvara för att skapa och genomföra strategier för att förbättra synligheten och engagemanget på sökmotorer samt att analysera och följa upp resultat för att säkerställa en kontinuerlig förbättring av våra digitala marknadsföringsinsatser. Du kommer att träffa våra följare och kunder genom att delta på dryckesmässor runt om i landet.

Hos Provinum erbjuds du möjligheten att bli en del av ett växande bolag där du som individ får möjlighet att utvecklas vidare i en expansiv, positiv och framåtlutad arbetsmiljö. Du kommer ingå i ett team med drivna och engagerade personer som brinner för sitt yrke. Du kommer få vara med på resor till våra producenter och delta på de event och mässor vi gör i Sverige.

Vi söker dig som:

  • Har en relevant utbildning inom digital marknadsföring, kommunikation, media eller liknande
  • Har erfarenhet av att arbeta med SEO, både on-page och off-page
  • Är bekant med verktyg som Google Analytics och Google Search console
  • Har erfarenhet av att skapa och optimera innehåll för olika sociala medieplattformar, såsom Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Pinterest och TikTok
  • Är kreativ och strategisk, med förmåga att arbeta självständigt och tillsammans med teamet
  • Har utmärkt kommunikationsförmåga i svenska och engelska
  • Kan uttrycka dig väl i skrift, både på svenska och engelska
  • Har ett stort personligt intresse av vin och mat
  • Är initiativtagande, lösningsorienterad och har hög social kompetens

Placeringen är på vårt kontor vid Telefonplan i Stockholm. För tjänsten tillämpas kontorstider men med en förväntan att du kan arbeta vissa kvällar och helger. Anställningen är tänkt som en 100% tillsvidaretjänst med start så fort som möjligt, men är du rätt person så är vi flexibla. Både arbetstid och starttid kan diskuteras.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande. Sista ansökningsdag är 2023-05-31.

Har du frågor eller vill skicka in din ansökan, då mailar du till: marie@provinum.se

 

Provinum Vinhandel AB – Tellusborgsvägen 67a, 126 29 Hägersten – www.provinum.se