Sparkling Göteborg, 20-21 oktober
Varmt välkomna att besöka oss, mingla och prova champagne från våra producenter Charles Heidsieck och Palmer & Co. Vi presenterar också vår stjärna Exton Park, som tillverkar engelskt mousserande. Det finns fortfarande ett fåtal biljetter kvar till både fredag och lördag. Hoppas vi ses där!
Champagner:
Charles Heidsieck Brut Réserve MV
Charles Heidsieck Blanc de Blancs MV
Charles Heidsieck Vintage 2013
Charles Heidsieck Rosé MV
Palmer & Co Brut Réserve NV
Palmer & Co Blanc de Blancs Vintage 2017
Palmer & Co Blanc de Noirs NV
Palmer & Co Vintage 2016
Palmer & Co Vintage 2013 magnum
Palmer & Co Amazone de Palmer NV
Mousserande
Exton Park RB 32 Brut NV
Exton Park Rosé RB23 Rosé
Sthlm Food & Wine, 10-12 november
Besök mässans Avenue de Champagne där du får chansen att uppleva Champagner från Charles Heidsieck och Palmer & Co. Du hittar oss i monter C14:20.
Har du inte köpt biljetter än? Spana in vår tävling på Instagram där två personer har chans att vinna två dagsbiljetter var till eventet den 10–12 november. Tävlingen avslutas onsdag den 1 november.
Champagner:
Charles Heidsieck Brut Réserve
Charles Heidsieck Brut Rosé Réserve MV
Charles Heidsieck Blanc de blancs MV
Charles Heidsieck Brut Millésimé 2013
Charles Heidsieck Brut Rosé Millésimé 2012
Palmer & Co Brut Reserve
Palmer & Co Blanc de Noirs
Palmer & Co Vintage Brut 2016
Palmer Blanc de Blancs 2017
Vintage Brut 2013 Magnum
Amazone de Palmer NV (white label)
Champagnemiddag med Charles Heidsieck – Wine Mechanics Göteborg, 10 november
Sex glas champagne från Charles Heidseick serveras tillsammans med fyra rätter.
Vi provar följande champagner:
Brut Réserve
Rosé Réserve
Blanc de Blancs
Brut Vintage 2013
Brut Vintage 2012
Blanc de Millénaires 2007
Champagne Palmer & Kocklandslaget 13 november
Prova Champagne Palmer tillsammans med VD och vinmakare Rémi Vervier och Global Commercial Director Raymond Ringeval. Till provningen serveras utsökta smakkombinationer skapade av Ida Bauhn, Kocklandslaget.
Var: Grappe, Grevgatan 5
När: Måndagen 13 november kL. 18:00 – ca. 21:00
Anmälan sker till: gastronomiklubben@provinum.se
Pris: 1250 kr
Eventet är för tillfället fullbokat, men det finns möjlighet att ställa sig på kölistan, mejla: gastronomiklubben@provinum.se