Höstens bubbliga event

17 okt. 2023

Sparkling Göteborg, 20-21 oktober

Varmt välkomna att besöka oss, mingla och prova champagne från våra producenter Charles Heidsieck och Palmer & Co. Vi presenterar också vår stjärna Exton Park,  som tillverkar engelskt mousserande. Det finns fortfarande ett fåtal biljetter kvar till både fredag och lördag. Hoppas vi ses där!

Länk till biljetter

Champagner:

Charles Heidsieck Brut Réserve MV
Charles Heidsieck Blanc de Blancs MV
Charles Heidsieck Vintage 2013
Charles Heidsieck Rosé MV

Palmer & Co Brut Réserve NV
Palmer & Co Blanc de Blancs Vintage 2017
Palmer & Co Blanc de Noirs NV
Palmer & Co Vintage 2016
Palmer & Co Vintage 2013 magnum
Palmer & Co Amazone de Palmer NV

Mousserande

Exton Park RB 32 Brut NV
Exton Park Rosé RB23 Rosé

Sthlm Food & Wine, 10-12 november

Besök mässans Avenue de Champagne där du får chansen att uppleva Champagner från Charles Heidsieck och Palmer & Co. Du hittar oss i monter C14:20.
Har du inte köpt biljetter än? Spana in vår tävling på Instagram där två personer har chans att vinna två dagsbiljetter var till eventet den 10–12 november. ⁠⁠Tävlingen avslutas onsdag den 1 november.

Champagner:

Charles Heidsieck Brut Réserve
Charles Heidsieck Brut Rosé Réserve MV
Charles Heidsieck Blanc de blancs MV
Charles Heidsieck Brut Millésimé 2013
Charles Heidsieck Brut Rosé Millésimé 2012 

Palmer & Co Brut Reserve
Palmer & Co Blanc de Noirs
Palmer & Co Vintage Brut 2016
Palmer Blanc de Blancs 2017
Vintage Brut 2013 Magnum
Amazone de Palmer NV (white label)

Champagnemiddag med Charles Heidsieck – Wine Mechanics Göteborg, 10 november

Sex glas champagne från Charles Heidseick serveras tillsammans med fyra rätter.

Vi provar följande champagner:
Brut Réserve
Rosé Réserve
Blanc de Blancs
Brut Vintage 2013
Brut Vintage 2012
Blanc de Millénaires 2007

Läs mer och boka här

Champagne Palmer & Kocklandslaget 13 november

Prova Champagne Palmer tillsammans med VD och vinmakare Rémi Vervier och Global Commercial Director Raymond Ringeval. Till provningen serveras utsökta smakkombinationer skapade av Ida Bauhn, Kocklandslaget.

Var: Grappe, Grevgatan 5
När: Måndagen 13 november kL. 18:00 – ca. 21:00
Anmälan sker till: gastronomiklubben@provinum.se
Pris: 1250 kr

Eventet är för tillfället fullbokat, men det finns möjlighet att ställa sig på kölistan, mejla: gastronomiklubben@provinum.se