Serveras i portionsbitar med mandelpotatispuré med brynt smör och pepparfrästa bönor.
Recept framtaget av Matlagerskan
Serveras i portionsbitar med mandelpotatispuré med brynt smör och pepparfrästa bönor.
Recept framtaget av Matlagerskan
800 g
högrev - delad I 4 portionsbitar
4
vitlöksklyftor
2
gula lökar – hackade
1
stor morot - fint tärnad
3
selleristjälkar
3 msk
tomatpuré
6 dl
torrt rött vin
5 dl
kalvbuljong
2
lagerblad
1 tsk
timjan
5 dl
vatten – efter halva tillagningstiden
salt & peppar
smör till stekning
900 g
mandelpotatis – skalad
25 g
smör
2 dl
standardmjölk
salt & peppar
300 g
haricotsverts
25 g
smör
1
vitlöksklyfta – tunt skivad
0,5 tsk
nymalen svartpeppar
salt
Recept för 4 personer
Gör så här: