Våffla med råbiff o kaviar
Frasiga våfflor möter len råbiff och en touch av kaviar i en elegant kombination av sälta och fräschör. En modern klassiker med både textur och finess. Serveras bäst med ett glas champagne.
Frasiga våfflor möter len råbiff och en touch av kaviar i en elegant kombination av sälta och fräschör. En modern klassiker med både textur och finess. Serveras bäst med ett glas champagne.

En frisk, nyanserad och elegant champagne med en fin doft av brioche, nougat, röda äpplen samt inslag av rostade nötter som huvudsakligen kommer av vinets ålder.
Läs mer om vinet

300 g
nöt innanlår
1 liten
schalottenlök
1,5 msk
majonnäs
1 msk
japansk soja
50 g
avsvalnat brynt smör
200 g
grovt riven stekost
2 dl
mjöl
0,5 tsk
bakpulver
2,5 dl
mjölk
1
ägg
Smör till gräddning
1 knippe
gräslök
1 knippe
ruccola
2 dl
neutral olja (T.ex raps)
1 dl
olivolja
1 msk
vitvinsvinäger
0,5 tsk
salt
Störkaviar
gräslök